Spring naar inhoud

Reviews

Spread the love
Www.lean-back.nl

Hieronder vind je reacties van enkele deelnemers van de Zhineng Qigong trainingen van Anne Fechter bij Lean-Back.

zij kennen haar van:

  • een moeder- kind meerdaagse (kamperen, wandelen en qigong)
  • een meerdaagse retraite of workshop voor volwassenen in de Franse Ardennen
  • een live les in de Thiérache (Haute de France)
  • of een online les

Dinsdagochtend is een vast rustpunt geworden waar ik naar uitkijk: even naar binnen keren en aandacht geven aan vertraagde oefeningen. Het geeft me daarna energie en meer rust.

Fransien over de online les

Zowel tijdens als na de les geeft het mij de kracht om mijzelf in het "nu" te begeven inplaats van het verleden of in de toekomst. Ik had nooit gedacht dat ik dit zo zou ervaren. Ook de manier waarop je de lessen geeft vind ik onwijs prettig. Relaxed met af en toe wat tijd om te lachen en dan…. weer door. Top!

Rob over de online les

“Van Anne les krijgen is een totaalpakket. Anne Verbindt met de groep, weet wat ze zegt en doet een ze heeft een duidelijke en aangename stem. Ze is wijze kracht en empathische zachtheid..... het voelt heel veilig om les te krijgen van Anne. 

Ils deelneemster workshop

" Zo we zijn weer thuis, was heerlijk Anne! Komen hier vol verhalen en nieuwe ervaringen thuis".

Mirjam  deelneemster met twee kinderen aan de moeder kind workshop 2019

" Lieve Anne, een workshop zhineng met jou voelt heel verrijkend. Je brengt een ongelooflijke rust over...en legt de oefeningen heel duidelijk uit...voor herhaling en verdieping vatbaar...kijk uit naar onze volgende ontmoeting. Dank je wel voor de ervaring.”

Ann  vaste deelneemster wekelijkse live lessen, workshop en retraite

" Het voelt als een massage voor lichaam en geest ".

Peter directeur boekhoudkantoor

Ik wil nog even kwijt dat ik je qigong lessen erg prettig vind! Je hebt er een perfecte vorm in gevonden: serieus maar met wat humor, niet te zweverig en niet te nuchter. We tekenen ons ook zeker weer in voor volgend jaar!

Tino deelnemers online lessen

Afgelopen zomer maakte ik voor het eerst kennis met qi gong in de tuin van Anne in Frankrijk. Ik was meteen al onder de indruk van de rust en gevoel van helderheid die de simpele bewegingen brachten. Met de liefdevolle aandacht en duidelijke begeleiding van onze docent Anne was het alsof ik al jaren getraind had. Inmiddels kijk ik uit naar onze wekelijkse qi gong klas on line. Een eilandje van rust in de week.

Jeanette deelneemster on-line lessen.

Ik heb een vrij ernstige scoliose waardoor ik de hele dag door moeite heb rechtop te blijven. Qi gong helpt me in balans te blijven, zowel fysiek als mentaal❣️

Margreet deelneemster on-line lessen